Shopping

Tips om hvordan du kan pusse opp soverommet ditt

Det er ikke få timer av døgnet vi tilbringer på soverommet. Langt flere enn folk ofte er klar over. Det er derfor like viktig at man trives der, som i resten av boligen.

Rimelig oppussing

Heldigvis er ikke soverommet det dyreste rommet å pusse opp, og det er masse inspirasjon å hente fra mange steder. Både i blader og på nett.

Trender

Den enkleste form for oppussing som finnes, er å male veggene. En ny trend er å male kun en vegg i en litt kraftig farge, og la resten av soverommet forbli hvit.

En annen populær trend er å male soverommet i en mørk og rolig farge, da dette skal virke inn på søvnen på en positiv måte.

Det er også viktig å passe på å bruke den rette malingstypen. Bruk helst en matt type maling av det matte slaget når du maler hele flater som eksempelvis en vegg.

En annen enkel måte å pusse opp et soverom på, er å skifte ut deler eller hele interiøret uten at man endrer hverken på vegger eller gulv.

Det er utrolig hvor mye man kan løfte inntrykket på et soverom bare med å skifte ut lamper og gardiner. Eller du kan gå mer drastisk til verks å skifte ut sengen.

Mulighetene er mange, og steder man kan hente inspirasjon er om mulig flere. Det samme gjelder steder man kan kjøpe det man trenger til oppussingen. I de store byene er det mange store kjøpesentre som selger nesten hva du kan tenke deg av utstyr.

Er du ikke så heldig at du bor i nærheten av store kjøpesentre finnes det en flust med nettbutikker du både kan hente inspirasjon i fra, og handle hos.

Det er sannsynligvis kun fantasien som setter grenser for hva du kan kjøpe og hvor du kan kjøpe det fra.