Råd

Julegave til din kjære – en guide for menn

Julen er over oss før vi vet ordet av det. Selv for oss som er så heldig at vi har noen som fikser det meste av julemaset for oss, er det en oppgave vi heldige menn ikke bør overlate til tilfeldigheten. Innkjøp av julegaven til den som betyr mest for oss.

For de fleste av oss er dette enten kjæreste, samboer eller ektefelle, men det kan selvsagt være andre enn dette også.

Vis at du bryr deg

Uansett, det å vise den man bryr seg om at man faktisk gjør akkurat det er særs viktig. Noe man bør gjøre ofte, men som ofte blir neglisjert. Da er julehøytiden en glimrende anledning til å ta igjen det forsømte.

Enten ved hjelp av en gave du vet vedkommende vil sette stor pris på, eller ved hjelp av en opplevelse som går innunder kategorien kvalitetstid. Eller begge deler.

De fleste damer – hvis din kjære er en dame – elsker smykker. Gjerne dyre smykker. Både gull og diamanter går innunder favorittene.

Dess mer gull og større diamanter, dess mer imponerende er gaven. Klarer lommeboken å svelge en tur eller reise som blir oppfattet som kvalitetstid i tillegg, er suksessen garantert. Det finnes knapt den kvinne som ikke liker å bli satt pris på i form av opplevelser og diamanter.

Men det koster

Slike gaver er selvsagt ikke rimelig, og bør selvsagt ikke kjøpes hvis økonomien ikke tillater det. Man må selv avregne hva som er forsvarlig økonomisk. Det er meningen at dette skal være en glede for deg som gir også. Ikke en bekymring i lang tid i etterkant.

Det er tanken som teller

Det er mye sant i ordtaket at det er tanken som teller. Dess mer omtanke du legger ned i gavekjøpet, dess mer vil gaven bli satt pris på. Tid og omtanke vil telle langt mer enn pris i så henseende. Det at vi bruker tid på å finne noe som den vi er glad i vil alltid bli belønnet med glede.

Med dette ønsker vi deg en God Jul.

Skulle du trenge et lån* så finner du det blant annet på nett.

*Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.