Tilbud

Gruppereiser for unge

Vil du ut og oppleve verden, men mangler en reisepartner? Du har kanskje ikke funnet han eller henne som du har lyst å reise med, eller kanskje dine venner og venninner ikke har mulighet til en så lang reise. Der kan være mange grunner til at du mangler en reisepartner. I dette tilfellet er gruppereiser for unge den perfekte løsning for deg.

Der er mange fordele med å dra på en gruppereise sammen med andre unge. For det første vil du møte andre eventyrlystne unge mennesker, som har valgt akkurat den samme drømmereise som deg. For det andre har du noen å dele de fantastiske opplevelsene med underveis. For det tredje har du også noen å gjenoppleve opplevelsene med når du kommer hjem, når venner og familie begynner å bli lei av å høre om den gang du så den søte havskilpadden på Maldivene eller om River Raftingen i New Zealand. Reisebyrået Adventureno avholder hvert år en reunion for alle som har været med på deres gruppereiser, slik at du kan gjenoppleve alle minnene, og treffe dine beste reisekamerater igjen.

Hvis du velger en gruppereise med Adventureno, kan du være sikker på at du kommer til å reise med andre unge på din egen alder. De deler nemlig inn reisene i aldersgruppene 18-30, 23-30 og 28-35 år. Selv om du reiser med en stor gruppe, vil du fort oppleve at du lærer de andre å kjenne. Det fantastiske ved gruppereiser for unge er nemlig at dere skaper et helt unikt bånd til hverandre på veldig kort tid, fordi dere opplever så mange spennende og utfordrerne ting, hvor dere får bruk for hverandre.

Har du mot til å velge en gruppereise for unge? Sjekk Adventureno sin reisekalender, og se gruppereiser her.